+47 954 08 782 info@urban15.no

Om oss

Urban15 AS er norsk distributør og forhandler av ChargeBox ladeskap.

Urban15 AS

Urban15 AS ble stiftet i 2017, etter å ha sikret seg agenturet for ChargeBox i Norge.

Navnet Urban15 stammer fra urban som brukes om alt som er i eller har med byer å gjøre. Tallet 15 kommer fra året da eieren, Marcus Kjølberg, selv erfarte problem med å lade mobilen i offentlige rom. Det offentlige rom har underdekning på slike tjenester og behovet for enkle og kvalitative ladeløsninger for mobil og nettbrett øker i raskt tempo. Visjonen til ChargeBox ble raskt adoptert ”Hold den mobile verden ladet”. Siden da har vi jobbet med den samme visjonen.

I dag samarbeider vi tett med vår leverandør ChargeBox Ltd. i London. Der foregår også all produksjon og utvikling. Dette gjør at vi har et dypt innblikk i den innovative utvikling som skjer i ChargeBox og i det internasjonale markedet.

 

Vår kompetanse

Vi spesialiserer oss på driftssikre ladeløsninger for det offentlige rom, både med åpne og lukkede løsninger. Vi optimaliserer plasseringer utfra statistikk og brukerdata for å gi våre brukere og kunder optimal bruks- og nytteverdi. Vi tilbyr vår kompetanse og brede erfaring i arbeidet med å tilby den beste vedlikeholdstjenesten for våre ChargeBox ladestasjoner.
Tilby ladetjenesten du også!