+47 954 08 782 info@urban15.no

Kjøp eller leie

av ChargeBox

Urban15 tilbyr ulike kjøps- og utleiemuligheter med serviceavtaler. Avtalene skreddersys etter kundens ønskede plassering, antall besøkende og type besøkende.

Leie

" På John Lewis har vi alltid vært lidenskapelig opptatt av å gi våre kunder den aller beste servicen. Derfor tilbyr vi gratis lading i våre butikker for å forbedre kundeopplevelsen. Gode tilbakemelding fra kunder på sosiale medier har gjort oss oppmerksom på hvilken suksess denne tjenesten har vært. "

Ben Morris, Manager, Policy, Risk & Control, John Lewis & Partners 

" Jeg er glad for at vi kan tilby våre studenter ladefasiliteter fra ChargeBox. Statistikken fra våre ChargeBox ladeskap er meget bra, og vi kan se at våre studenter benytter seg av tjenesten gjennom hele dagen. ChargeBox produktene har gjort det mulig for oss å unngå kostbare installasjoner av strømforsyninger i lokalene på våre campus. "

Nick Leake, CIO, King's College London

" ChargeBox-stasjonene ble installert over hele Intu-kjøpesenteret for å forbedre kundeopplevelsen. Intu har for det meste digitalt forbundne kjøpesentre slik at kundene kan nyte omni-kanal shopping. Omni-kanal shoppingopplevelsen støttes av gratis wifi, senterapps og nå gratis lading med ChargeBox. Som et resultat er våre sentre full av overbevisende opplevelser der kundene spandere hele dagen med venner eller familie. "

Roger Binks, Customer Experience Director, Intu

Har du spørsmål til løsningene eller ønsker et spesifikt tilbud?

Ta kontakt